Watertorentaart voor eerste huurder

Gepubliceerd: donderdag 1 mei 2014 om 12:05 uur door BOEi

"Enkele jaren geleden stond de watertoren nog synoniem voor 'achenebbisj'. Moet je nu eens kijken! De revitalisatie van dit industrieel erfgoed is méér dan geslaagd te noemen", speechte wethouder Huib van Olden afgelopen zaterdag 12 april bij de aftrap van de open dag in de watertoren van ’s-Hertogenbosch. Voor die gelegenheid was de vijfde verdieping van de watertoren ingericht als een 'vintage' café en kantoor. Ook was er een grote watertorentaart, waarmee Brens Advocaten als eerste huurder werd verwelkomd.

De watertoren heeft het afgelopen jaar een metamorfose ondergaan. Door extra vensters is er veel meer lichtinval, een nieuwe lift zoeft geruisloos naar de bovenste verdieping en er is een ruim trappenhuis ingebouwd. Vloerverwarming en verdere inbouw wordt de komende maanden nog aangelegd. Ruim 300 belangstellenden kwamen af op de open dag, waaronder ook veel buurtbewoners, die wilden genieten van het mooie uitzicht en erg benieuwd zijn naar de verdere invulling van de watertoren. Een suggestie van een van de bezoekers: "Een mini-bioscoop in de waterbassins en een bakkerswinkel met terras op de benedenverdieping".

Gegadigden voor het huren van ruimtes in de watertoren worden geadviseerd zich snel te melden bij projectleider Clemens Veraa. Telefoon 06 38 90 02 44 of mail naar: c.veraa@BOEi.nl. De verhuurbrochure kunt u hier downloaden.

Overige berichten 2018