Nieuw: Nederland Monumentenland

Gepubliceerd: maandag 28 juli 2014 om 13:14 uur door Nationaal Restauratiefonds

Hét contentplatform voor alle monumentenliefhebbers van Nederland

Maandag 28 juli om 12.00 uur wordt Nederland Monumentenland gelanceerd. Nederland Monumentenland is het kennis- en inspiratieplatform waar monumentenliefhebbers op een centrale plek alle informatie en het laatste nieuws omtrent monumenten kunnen vinden. Nederland Monumentenland vergroot de bekendheid en betrokkenheid rondom monumenten en monumentenzorg met als doel meer bezoekers naar monumenten te trekken en vrijwilligers te werven.

Hoe doen we dat? Door het belangrijkste monumentennieuws aan te bieden, liefhebbers aan het woord te laten die vertellen over hun passie en een overzicht te delen met de leukste monumentenactiviteiten. Nederland Monumentenland werkt met een aantal vaste rubrieken; van reportages van bijzondere verhalen achter monumenten tot een agenda met een overzicht van activiteiten. De content wordt elke dag opnieuw gedeeld op site maar ook op verschillende social media omgevingen. Like Nederland Monumentenland daarom ook op Facebook. De content die op Nederland Monumentenland wordt aangeboden is voornamelijk afkomstig van de partners van de site: Nationaal Restauratiefonds, Boei, Stichting Open Monumentendag en Route.nl.

Al nieuwsgierig geworden? Hier vind je het grootste kennis- en inspiratieplatform voor monumentenliefhebbers van Nederland. Word ook fan van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van al het laatste monumentennieuws!

Overige berichten 2018