Alle erfgoedopleidingen onder 1 dak: de ErfgoedAcademie

Gepubliceerd: maandag 14 juli 2014 om 15:00 uur door Nationaal Restauratiefonds

De ErfgoedAcademie is vernieuwd! Vanaf nu zijn alle cursussen en opleidingen van Erfgoed in de Praktijk en de ErfgoedAcademie samen onder één dak: de ErfgoedAcademie. Met eendaagse cursussen, netwerkbijeenkomsten én een meerdaagse opleiding, speciaal voor erfgoedprofessionals.

“Een vertrouwde naam met een nieuwe uitstraling”, vertelt Ina Roeterdink, cursus coördinator van de ErfgoedAcademie. “Door deze samensmelting kunnen we nog beter inspelen op de kennisbehoefte  van de erfgoedprofessional. Met een uitgebreid programma, een nieuwe website en een moderne uitstraling”.

 

 

 Praktijkgericht onderwijs waar erfgoed centraal staat

“De ErfgoedAcademie is het opleidingsinstituut waar je als erfgoedprofessional actuele kennis en vaardigheden krijgt, die noodzakelijk zijn in het veranderende speelveld van de erfgoedsector”, vervolgt Ina Roeterdink. ”Tegenwoordig heb je als professional niet alleen kennis over erfgoed nodig, maar ook andere vaardigheden. Om erfgoed als volwaardig onderwerp mee te kunnen nemen in belangrijke discussies is bijscholing essentieel. De ErfgoedAcademie biedt hiervoor de oplossing, met actuele informatie én de mogelijkheid tot verdieping”. “Bij de ErfgoedAcademie komt erfgoed en passie samen. Met gedreven docenten uit de praktijk. We willen onze passie overdragen op anderen. In een taal die de ander snapt. Daar doen wij bij elke cursus ons best weer voor”, aldus Ina.     

Meer informatie? De nieuwe website en het programma- aanbod van de ErfgoedAcademie is te bekijken op  www.erfgoedacademie.nl . Heeft u vragen, neem dan contact op met Ina Roeterdink. Zij is telefonisch bereikbaar op (033) 253 98 33 of email naar i.roeterdink@erfgoedacademie.nl.      

Volg ons
Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de ErfgoedAcademie of meepraten over een actueel erfgoedthema? Volg dan de ErfgoedAcademie op Twitter, Facebook en LinkedIn en sluit je aan bij de LinkedIn groep ErfgoedKennis(sen).

Overige berichten 2018